Social

Două construcții modulare, transferate către Spitalul “Caritas” Roșiorii de Vede și Spitalul Județean Alexandria pentru amenajarea unor puncte de triaj epidemiologic

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a emis joi o nouă hotărâre prin care s-a decis transferul a 11 construcţii uşoare pentru organizarea unor puncte de triaj epidemiologic în spitalele din judeţele Arad, Hunedoara, Teleorman şi Timiş.
Astfel, 11 construcții ușoare din elemente modulate vor fi scoase de la rezervele de stat, în vederea organizării unor puncte de triaj observaţional/epidemiologic la unităţile spitaliceşti din judeţele Arad, Hunedoara, Teleorman şi Timiş.

În Teleorman, două astfel de unități vor fi repartizate Spitalului Municipal “Caritas” și Spitalului Județean de Urgență Alexandria pentru amenajarea unor puncte de triaj observațional/epidemiologic.

“Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a două construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire şi fiecare dintre ele cu două paturi echipate cu cazarmament, pentru organizarea punctelor de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Municipal “Caritas” Roşiori de Vede şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria din judeţul Teleorman”, se arată în Hotărârea nr. 3/2022 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.