Eveniment

Două accidente rutiere pe drumurile din Teleorman, duminică seara / Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața

Două evenimente rutiere s-au produs într-un interval de timp scurt, duminică seara pe drumurile din Teleorman. Primul s-a întâmplat DJ 612, între Orbeasca și Băbăița, fiind vorba de un autoturism răsturnat în afara șoselei. Prin apelul la 112 au fost anunțate două posibile victime, neîncarcerate. Potrivit ISU Teleorman, se intervine cu o mașină de stingere, un SMURD și un echipaj SAJ.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc pe DJ 506, între Bujoru și Bragadiru, fiind implicat tot un autoturism și posibil două victime încarcerate. În acest caz se intervine cu o descarcerare, un SMURD și două echipaje SAJ.

Din păcate, acest eveniment s-a soldat cu o victimă decedată,  având în vedere că prezenta leziuni incompatibile cu viața. Este vorba de un tânăr de cca. 25 de ani, care a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea carosabilului.

Pentru scoaterea acestuia din caroseria deformată a mașinii, a fost nevoie de intervenția pompierilor cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.