Eveniment

Dosare penale pentru violență în familie și ordine de protecție emise de oamenii legii, la final de săptămână

Oamenii legii au emis două ordine de protecție provizorii, la finalul săptămânii, în cele două cazuri fiind întocmite și dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Potrivit datelor transmise de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Teleorman, este vorba despre doi bărbați, din Roșiori de Vede și Zimnicea, care și-ar fi agresat fizic concubina, respectiv soția.

Polițiștii din Roșiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitate, care și-ar fi agresat fizic concubina, o femeie de 34 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați sâmbătă, 7 noiembrie, de către o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin, un bărbat de 37 de ani, în timp ce se aflau pe stradă.

Din primele cercetări a reieșit că, fără motiv, bărbatul ar fi devenit violent, agresându-și fizic concubina și adresându-i injurii.

În cauză a fost întocmit dosar penal și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În cel de-al doilea caz, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitate, care și-ar fi agresat fizic soția, o femeie în vârstă de 41 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați, sâmbătă seara, cu privire la faptul că la domiciliul unei familii de pe raza localității Zimnicea este un scandal în desfășurare. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care prezenta halenă alcoolică. Se pare că, pe fondul consumului de alcool, acesta și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 41 de ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal și a fost emis ordin de protecție provizoriu, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.