Eveniment

Dosare penale pentru lovire sau alte violențe la Nanov și pentru fraudă la vot la Tătărăștii de Jos

Procesul electoral se desfășoară normal, pe raza județului Teleorman, nefiind semnalate probleme deosebite, transmite Poliția Teleorman. Cu toate acestea, în cursul zilei de duminică, oamenii legii au intervenit la 16 incidente semnalate, până la ora 18.00 fiind întocmite și cinci dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, la Călinești și Nanov, fals în înscrisuri oficiale, la Gărăgău, fals și uz de fals, la Plosca, precum și fraudă la vot la Tătărăștii de Jos, unde o persoană ar fi votat fără a avea acest drept. De asemenea, în Alexandria a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru continuarea propagandei electorale.

De paza și protecția secțiilor de votare se ocupă, duminică, 110 polițiști, 75 de jandarmi, 104 pompieri și trei polițiști de frontieră.

„În scopul derurlării unui process de vot în deplină legalitate, au fost instituite 15 zone speciale, dintre care trei zone speciale de siguranță și 12 zone de risc, fiind suplimentate forțele din teren. Ca urmare a unei analize, având la bază experință anterioară privind alegerile locale, a mai fost instituită o zonă de risc”, spune inspector principal Dana Pășu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.