Eveniment

Dosare penale întocmite de oamenii legii în ziua votului/ La Călinești un bărbat a fost bătut la ieșirea din secția de votare

Trei dosare penale au fost întocmite de oamenii legii, duminică, la nivelul județului Teleorman. Datele sunt transmise de Poliția Teleorman și sunt valabile pentru ora 15.00. Procesul electoral se va încheia la ora 21.00, când se vor închide secțiile de votare.

“În ceea ce privește procesul electoral, până la această oră, la nivelul județului Teleorman au fost întocmite trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri oficiale  și uz de fals, precum și fraudă la vot – o persoană ar fi votat fără să aibă acest drept, la secții de votare din localitățile Gărăgău, Plosca și Tătărăști de Jos”, transmite Poliția Teleoman.

De asemenea, polițistii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Nanov au fost sesizați cu privire la producerea unui incident în proximitatea secției de votare din comuna Călinești, unde, după ce a ieșit din secția de votare, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat a fost agresat fizic.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.