Eveniment

Dosar penal pentru un tânăr de 19 ani, din Alexandria / Infracțiunile: “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furt în scop de folosință”

În noaptea de miercuri spre joi, orele 02:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 19 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furtul în scop de folosință”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Totodată, IPJ Teleorman informează că, într-un interval de 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 63 sancțiuni contravenționale în valoare de 28.007 lei, au reținut 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Dintre acestea, 35 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru depășire, 14 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 8 sancțiuni pentru alte abateri și 9 sancțiuni pentru telefon mobil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.