Eveniment

Dosar penal pentru un șofer de 19 ani din Alexandria, după ce drug-test-ul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:30, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Alexandru Ghica, din Alexandria, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din municipiu.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

De precizat că rezultatele preliminare furnizate de aparatele din dotarea polițiștilor nu reprezintă probe în dosarul penal și că acestea doar indică bănuiala rezonabilă că persoana testată ar fi consumat substanțe psihoactive. Persoana este condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Comments are closed.