Politic

Dosar penal pentru fraudă la vot, la Islaz

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot, în cazul localității Islaz, potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, inspector principal Dana Pășu.

Alegerile locale de la Islaz au fost unele cu „scandal”, după ce candidatul PNL la funcția de primar, Rodian Mertoiu a acuzat fraudarea scrutinului de duminică. De altfel, la una dintre cele patru secții organizate pe raza localității Islaz, s-a decis renumărarea voturilor, în urma contestației depuse de candidatul PNL, care acuza diferențe între numărul buletinelor din procesele verbale și numărul alegătorilor prezenți la urne.

În localitatea Islaz, au fost organizate patru secții de votare, dintre care una în satul Moldoveni, care este câștigată detașat de candidatul PNL. Potrivit unor surse, diferența dintre câștigător, primarul în funcție Ionel Geară, și ocupantul locului 2, candidatul PNL Rodian Mertoiu, ar fi de aproximativ 20 de voturi. Renumărarea voturilor din secția care face obiectul contestației formulate de candidatul PNL ar putea răsturna rezultatul votului la Islaz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.