Eveniment

Dosar penal pentru defăimarea unor candidaţi la Roşiorii de Vede

Poliţiştii din municipiul Roşiorii de Vede au întocmit dosar penal pe numele a două persoane din localitate, cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, respectiv instigare la distrugere.

În noaptea de 07/08.12.2012 ora 04:15, un echipaj de siguranţă publică l-a depistat pe N. Ionuţ, de 22 ani, din municipiul Roşiorii de Vede, care scria pe faţada blocurilor, folosind vopsea şi un şablon anume confecţionat, lozinci electorale de defăimare a unor candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cel în cauză făcea parte dintr-un grup de tineri care se manifestau zgomotos în zona centrală a localităţii, lângă un spaţiu de afişaj electoral, tineri care au fugit la apariţia poliţiştilor.

Din cercetări s-a stabilit că N. Ionuţ a primit şabloanele respective de la T. Teodor, de 35 ani, din municipiul Roşiorii de Vede, care l-a îndemnat să scrie mesajele electorale pe faţada blocurilor, pe gardurile locuinţelor şi gardurile localurilor secţiilor de votare. În cauză a fost întocmit dosar penal care va fi soluţionat prin parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.