Eveniment

Dosar penal pentru de fraudă la vot la o secţie din comuna Talpa-Ogrăzile

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de fraudă la vot la o secţie din comuna Talpa-Ogrăzile, în cazul unei persoane care ar fi votat de mai multe ori, transmite Poliția Teleorman. De asemenea, poliţiştii alexăndreni au sancţionat contravenţional un bărbat de 38 de ani, din localitate, aflat în stare de ebrietate, care ar fi provocat scandal în incinta unei secţii de votare.

“A fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot la o secţie din comuna Talpa-Ogrăzile, în cazul unei persoane care ar fi votat de mai multe ori, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Faţă de comunicarea anterioară, în ceea ce priveşte procesul electoral desfăşurat la nivelul judeţului Teleorman, au mai fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii din Alexandria au sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 61/1991, un bărbat în vârtsă de 38 de ani, din localitate, aflat în stare de ebrietate, care ar fi provocat scandal în incinta unei secţii de votare.

La o secţie de votare din comuna Crângu, o persoană a fost sancţionată contravenţional de către jandarmi pentru portul necorespunzător al măştii de protecţie, acceaşi măsură fiind aplicată şi în cazul unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Segarcea-Vale, care a refuzat să se legitimeze, în timp ce se afla în incinta secţiei de vot.

Precizăm faptul că misiunea noastră nu se încheie odată cu finalizarea votării, forţele de ordine având atribuţii în ceea ce priveşte securitatea transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral.

Le mulţumim tuturor cetăţenilor care au ales să respecte prevederile legale”, a precizat inspector principal Daniela Pășu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.