Eveniment

Dosar penal pentru coruperea alegătorilor, întocmit la Balaci

Procesul electoral s-a desfășurat în condiții normale, până la această oră, în localitatea Balaci, nefiind înregistrate evenimente negative deosebite, transmite Poliția Teleorman.

Cu toate acestea, au fost primite 63 de notificări prin Sistemul Integrat de Monitorizare a Prezentei la Vot (SIMPV,) privind neînscrierea pe listele electorale permanente a unor cetățeni, toate infirmate în urma verificărilor oamenilor legii.

În schimb, a fost întocmit un dosar penal privind coruperea alegătorilor și a fost aplicată o sancțiune contravențională conform OUG 34/2008 pe numele unei persoane care a sesizat faptul că în comuna Balaci se oferă mită electorală, aspecte neconfirmate în urma verificărilor efectuate.

60,69% dintre alegătorii cu drept de vot de la Balaci au trecut, până la transmiterea știrii, pragul celor două secții de votare organziate pe raza comunei, pentru a-și alege primarul. În cursa electorală sunt cei doi candidați aflați în situație de balotaj la alegerile de duminică, 27 septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.