Eveniment

Dosar penal deschis de Poliția Alexandria, după ce o tânără a reclamat la 112 că a fost violată și sechestrată

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, după ce o tânără de 19 ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat că este sechestrată într-un imobil din municipiu. După localizarea imobilului, la fața locului, oamenii legii i-au găsit atât pe tânăra care efectuase apelul la 112, cât și pe presupusul autor al infracţiunii, un bărbat de 22 de ani, din Alexandria.

„În ziua de 26 septembrie, în jurul orelor 06.17, o persoană de sex feminin a sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă. În scurt timp, prin mijloacele specifice, s-a reuşit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinţe. A fost constituită echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria care, având în vedere complexitatea cazului, în scurt timp s-a deplasat la adresa localizată, unde a fost găsită persoana care a efectuat apelul, o tanără de 19 ani, şi presupusul autor al infracţiunii, un tânăr de 22 ani, din municipiul Alexandria, locuinţa respectivă fiind proprietatea părinţilor săi. Persoana nu a opus rezistenţă la sosirea poliţiştilor, conformându-se indicațiilor acestora, fiind condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

În cauză, poliţiştii au intocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, urmând ca măsurile legale să fie dispuse de Parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.