Eveniment

Dosar penal deschis de oamenii legii, după ce două eleve ale Liceului Tehnologic Nr.1 au fost intoxicate cu substanțe iritant lacrimogene

Două eleve ale Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce pe holul unității școlare ar fi fost difuzate substanțe iritant-lacrimogene. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

Potrivit IPJ Teleorman, astăzi, în jurul orei 14:15, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată de către Inspectoratul Școlar Teleorman și prin apel 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 11:50, două eleve ale Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria au necesitat îngrijiri medicale după ce în pauza de la prânz, în jurul orei 11:50, pe holul unității de învățământ ar fi fost difuzate substanțe iritant-lacrimogene.

Cele două eleve de clasa a IXa sunt, în prezent, în afara oricărui pericol și, deocamdată, nu se știe nici cum s-a ajuns într-o astfel de situație, și nici daca persoana care ar fi difuzat substanțele iritant-lacrimogene se numără printre elevii unității școlare sau e din afara unității de învățământ.

Conform IPJ Teleorman, urmează ca unitatea școlară să pună la dispoziția organelor de poliție imagini de pe camerele de supraveghere. La sosirea polițiștilor, elevii terminaseră cursurile, iar în liceu nu mai erau nici cadrele didactice.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „folosirea fără drept de substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant”.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.