Eveniment

Doi tineri din Alexandria au ajuns în arest pentru tâlhărie, lovire şi alte violenţe

Poliţiştii din municipiul Alexandria au continuat cercetările faţă de două persoane, un tânăr în vârstă de 24, din Alexandria, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv un alt tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Alexandria care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tâlhărie calificată, constând în aceea că în noaptea de 04/05.12.2014, în jurul orelor 02:00, suspectul în vârstă de 22 de ani a lovit persoana vătămată, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Alexandria cu pumnii şi picioarele, pe motiv că aceasta nu a vrut să-i însoţească pe cei doi în Bucureşti şi prin exercitarea de ameninţări şi violenţe fizice au determinat-o să le dea suma de 150 lei, pe care a extras-o de pe cardul său bancar. De asemenea, suspecţii au continuat să exercite violenţe fizice şi ameninţări asupra persoanei vătămate, extrăgând de pe cardul bancar al acesteia încă 600 lei , sumă pe care şi-au însuşit-o.

Întrucât partea vătămată și-a anunțat mama la telefon despre cele întâmplate, suspecții l-au deposedat și de telefonul mobil.

Faţă de cei doi suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în C.R.A.P. din cadrul IPJ TELEORMAN, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru a dispune măsurile corespunzătoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.