Eveniment

Doi tineri au jefuit un magazin din Orbeasca/ Unul dintre ei a fost reținut de oamenii legii

Un tânăr din Orbeasca a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o societate comercială de pe raza localității Lăceni. Un altul, tot din Orbeasca, s-a sustras cercetărilor, informează IPJ Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Orbeasca cercetează un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza localității Lăceni.

Conform sursei citate, luni, 18 noiembrie, administratorul unei societăți comerciale de pe raza comunei Orbeasca a reclamat faptul că, pe timpul nopții, persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului și au sustras mai multe bunuri.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat că autori ai furtului sunt doi tineri din comuna Orbeasca, unul fiind identificat, celălalt sustrăgându-se cercetărilor.

Tânărul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.