Eveniment

Doi șoferi în stare de ebrietate și unul fără permis, prinși în doar 24 de ore, în Teleorman

Astăzi, 6 martie, ora 01.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroul Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 679 B, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

De asemenea, duminică seara, ora 18.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Zimnicea – Compartimentul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Suhaia, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Tot ieri, ora 20.45, un alt tânăr în vârstă de 19 de ani, din comuna Dobrești, județul Dolj, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede –Biroul Rutier, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul  fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 28 492 de lei, au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni – 22 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.