Eveniment

Doi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Gălăteni au salvat o femeie dintr-un incendiu

În noaptea de 24/25.01.2019, orele 01.45, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Gălăteni, aflându-se în efectuarea serviciului de patrulare pe DJ 504,  în com. Tătărăștii de Jos, sat Slăvești, au constatat că la o locuință de pe partea dreaptă a DJ 504, direcția de deplasare Alexandria spre Pitești a izbucnit un incendiu, observându-se flăcări la nivelul camerelor și la nivelul acoperișului.

Polițiștii au intervenit imediat, fără ezitare și spărgând geamul unei camere, deoarece calea de acces era cuprinsă de flăcări au evacuat o femeie, proprietara locuinței în vârstă de 82 ani, care se afla într-una dintre camere.

După ce s-au asigurat că în locuință nu se mai aflau și alte persoane, au anunțat și solicitat prin serviciul de urgență 112, intervenția pompierilor și a unui echipaj de ambulanță.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale femeii care nu prezenta vătămări corporale, refuzând internarea în spital, iar cele două autospeciale de pompieri cu apă și spumă din cadrul ISU Teleorman au stins în totalitate incendiul care a distrus întreaga locuința.

Polițistul Ban Liviu are 26 de ani și face parte din M.A.I. din anul 2012, iar Cotoi Liviu are 24 de ani și este polițist din 2016.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.