Eveniment

Doi minori, dați dispăruți în Cluj, au fost găsiți în Teleorman

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați sâmbătă seara despre faptul că doi minori, Covaci Gheorghe, 14 ani, și Lăcătuș Averescu, 15 ani, ar fi plecat voluntar la data de 10 iunie, în intervalul orar 14.00 – 17.00, din zona denumită Pata-Rât, din apropierea localității Pata, comuna Apahida.

Ziua următoare, aceștia au fost depistați pe raza județului Teleorman. “În cursul acestei seri, 11 iunie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cei doi minori, în vârstă de 14 și 15 ani, plecați voluntar la data de 10 iunie, au fost depistați în județul Teleorman. Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările referitoare la plecarea voluntară a acestora”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi minori au fost preluați de reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, urmând să fie transportați înapoi, la Cluj. Se pare că aceștia s-ar fi urcat în mașina unui necunoscut care le-ar fi promis că îi duce la muncă în Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.