Sport

Doi jucători de la FCM Alexandria au fost daţi afară din lot!

Meciul pierdut în runda precedentă de FCM Alexandria la Mioveni a produs o serie de reacţii la nivelul lotului de jucători. Aşa cum a anunţat preşedintele clubului, Bogdan Ciobanu, s-au dictat primele sancţiuni la jucători, toţi primind o penalizare importantă pentru jocurile ratate în ultima perioadă (“pachetul” de jocuri vizează meciurile cu CS Podari 1-3, Sporting Roşiori 0-1, Flacăra Moreni 2-2, FC Voluntari II 0-2, CS Mioveni II 0-1). Mai mult, din spusele preşedintelui clubului, doi jucători au fost scoşi din lot din această săptămână; este vorba de mijlocaşul Alexandru Cincă, cel care stă accidentat de la jocul cu CSU Craiova II, când a ieşit accidentat în primele minute de joc. Iar continua stare de indisponibilitate a acestuia, care a tot recidivat doar la antrenamente, n-a mai fost tolerată. Al doilea jucător care a fost scos din lot este tânărul Costin Constantinescu, cel care a “absentat” de la jocul echipei a doua a clubului (la jocul de Liga a 5-a), din motive care n-au fost acceptate de club.

Să spunem că cei doi jucători excluşi din lotul FCM-ului fac parte din jucătorii aduşi în vară la echipa din Alexandria.

B.Pană

2 Comments

  1. S-au terminat banii si nu mai aveti cum sa-i platiti?De ce dati afara jucatorii lasilor…plecati voi cei din conducere si staf.RUSINE…DEMISIA,DEMISIA!!!

  2. Sa plece conducerea nu jucatorii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.