Eveniment

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru că au condus băuți / La fel și o femeie care s-a urcat la volan fără să aibă permis

Polițiștii rutieri teleormăneni au aplicat, în 24 de ore, 28 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.975 lei, au reținut 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare. Dintre acestea, 1 sancțiune a fost aplicată pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru lumini, 2 sancțiuni pentru telefon mobil, 4 sancțiuni pentru depășire, 1 sancțiune pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru alcool, 1 sancțiune pentru conducere agresivă și 1 sancțiune pentru lipsă asigurare obligatorie răspundere civilă.
În urma controalelor derulate joi, 27 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Buzescu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele – Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Aceiași polițiști, din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele- Biroul Rutier, au mai depistat o femeie, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, în localitatea Seaca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.