Eveniment

Doi bărbați reținuți de oamenii legii în urma unui conflict izbucnit noaptea trecută la Roșiorii de Vede

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au reținut doi bărbați din localitate, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințare, transmite IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23:00, ca urmare a unei solicitări primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule de siguranță publică, constatând faptul că trei persoane exercitau acte de violență asupra unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitate.

Cele patru persoane au fost imobilizate și conduse la sediul poliției, iar de la fața locului au fost ridicate mai multe obiecte contondente pentru cercetări.

Toate persoanele implicate au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, iar față de două a fost luată măsura reținerii, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.