Eveniment

Doi bărbați din Giurgiu, reținuți de polițiști pentru profanare de morminte în Videle

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Videle au continuat cercetările în dosarul penal din anul 2021 privind infracţiunile de furt calificat şi profanare de morminte săvârşite în noaptea de 28-29 noiembrie 2021 într-un cimitir din oraşul Videle. Astfel, la data de 14 februarie a.c., faţă de un tânăr în vârstă de 21 ani şi un bărbat în vârstă de 47 ani, ambii din judeţul Giurgiu, s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

În luna ianuarie, polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, au desfășurat 5 percheziții, în județul Giurgiu și în municipiul București, ocazie cu care au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că cinci persoane ar fi săvârșit infracțiuni de profanare de morminte și furt, în județul Teleorman.

În activități, au fost angrenați polițiștii de investigații criminale, de ordine și siguranță publică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, transmite Inspectoratul General al Poliției Române.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.