Eveniment

Doi bărbați din Alexandria, prinși în timp ce încercau să vâneze fazani, s-au ales cu dosar penal

Doi bărbați din Alexandria, surprinși de paznicii de vânătoare pe fondul de vânătoare 54 Cervenia s-au ales cu dosar penal. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă fără drept.

Polițiștii au fost sesizați duminică de către unul dintre paznicii de vânătoare ai fondului de vânătoare 54 Cervenia despre faptul că o persoană de sex masculin, care are asupra sa o armă de vânătoare, ar participa la activități de braconaj.
Din cercetările efectuate a reieșit faptul că doi bărbați din Alexandria, de 45 și 59 de ani, s-ar fi deplasat cu un autoturism în extravilanul comunei Cervenia, pe terenul aparținând fondului de vânătoare, unde bărbatul de 45 de ani ar fi efectuat mai multe focuri de armă, cu scopul de a captura fazani.
Fiind surprins de paznicii de vânătoare, bărbatul a abandonat arma pe sol, în iarbă, aceasta fiind găsită de către paznici și ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea, polițiștii efectuează în continuare cercetări, în cadrul dosarului penal întocmit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.