Social

Doar patru localități din Teleorman mai sunt în scenariul roșu

Ultimele date furnizate de DSP Teleorman arată că scade numărul localităților aflate în scenariul roșu din județ. Astfel, conform raportării valabile la data de 12 mai 2021, doar pentru Bragadiru, cu o rată de incidență a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 de 6.05 la mia de locuitori, Săceni, cu 5.59 la mie, Moșteni – 4.42, mai sunt în vigoare restricțiile de circulație aplicabile în scenariul roșu, respectiv carantina de noapte începând cu ora 20.00 și magazine închise de la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, însă și localitatea Brânceni, cu o rată de 3.05  cazuri la mia de locuitori, rămâne în scenariul roșu.

În același timp, conform acelorași date centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, a crescut numărul localităților cu rată de infectare zero, de la 32 la începutul săptămânii, la 37 de localități, toate fiind din mediul rural.

Și în ceea ce privește municipiile și orașele din județ, rata de infectare este una scăzută, respectiv 1.47 la Zimnicea, 1.07 la Alexandria, 1.06 la Roșiorii de Vede, 0.80 – Videle și 0.58 la Turnu Măgurele.

Rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare la nivelul județului a ajuns la 0.84 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile fiind confirmate 304 cazuri de îmbolnăvire printre locuitorii județului Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.