Social

Doar două localități din Teleorman au rata de incidență peste 3; alte 22 au câte un singur caz de COVID-19 confirmat în ultimele 14 zile

Pentru 26 de localități din județul Teleorman rata de infectare cu noul coronavirus este zero, iar în alte 22 de comune a fost confirmat câte un singur caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni, conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică. 419 teleormăneni au aflat, în ultimele 14 zile, că sunt infectați cu noul coronavirus, conform cifrelor oficiale, iar rata de incidență la nivelul județului este de 1.16, datele fiind valabile pentru ziua de miercuri, 10 februarie.

Rata de infectare cu noul coronavirus este de peste trei cazuri la mia de locuitori în numai două localități din județ, respectiv municipiul Turnu Măgurele (3.00) și Poroschia (3.67).

În ceea ce privește municipiile și orașele din Teleorman, Alexandria înregistrează o rată a incidenței de 1.88 cazuri la mia de locuitori, Turnu Măgurele o rată de 3.00, iar Roșiori de Vede o rată de 0.53 cazuri la mia de locuitori. Orașele Videle și Zimnicea înregistrează rate ale incidenței de infectare cu noul coronavirus de 1.67, respectiv 0.21 cazuri la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.