Social

Doar două localități din Teleorman au rata de incidență COVID-19 mai mare de 10 cazuri la mia de locuitori

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, marți, 16 noiembrie, doar în două localități din județ rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile este peste pragul de 10 cazuri la mia de locuitori; este vorba de comunele Stejaru (12.20) și Călmățuiu (11.99). Aici au fost confirmate în ultimele două săptămâni 20, respectiv 19, îmbolnăviri de COVID-19.

Tendința de scădere a numărului de cazuri confirmate este evidentă și în ceea ce privește localitățile urbane, astfel că orașul Zimnicea are o rată de infectare de 5.46 cazuri la mie, Videle – 5.13, municipiul Alexandria are 4.51, Roșiorii de Vede – 3.55, iar Turnu Măgurele 2.43.

Sub pragul de 3.50 cazuri la mia de locuitori se află 39 de localități din totalul de 97 cât are județul Teleorman, iar în trei dintre acestea a fost confirmată câte o singură îmbolnăvire în ultimele 14 zile, rata de incidență în cazul acestor unități administrativ-teritoriale fiind sub 1 la mie. Este vorba despre comunele Sfințești, Zâmbreasca și Segarcea-Vale.

La nivelul întregului județ, rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut la 4.08, în perioada menționată fiind confirmate 1452 de cazuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.