Eveniment

Doar cinci instituții de stat angajează în această perioadă

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului de șef Serviciu la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Teleorman a ANIF. Condițiile specifice necesare sunt: vechime în muncă pe studii superioare (minimum 5 ani), studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, de specialitate tehnice (Îmbunătățiri funciare, Construcții hidrotehnice, Agricultură, Ingineria Mediului, Ingineria și protecția Mediului în agricultură, Construcții Civile, Industriale și agricole, Energetică, Electrotehnică, Mecanică) și cunoștințe operare calculator (Microsoft Office: Word, Excel – nivel mediu). Așadar, pe 23 iulie, la ora 14:00, este termenul limită de depunere a dosarelor, susținându-se, mai apoi, pe 2 august, la ora 10:00, proba scrisă.

Administrația Domeniului Public Alexandria, Județul Teleorman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție de muncitor necalificat, treapta I, iar, pentru a participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de studii generale, fără a fi necesar un minim de vechime. Pe 27 iulie este termenul limită de depunere a dosarelor, urmând ca pe 3 august, ora 10:00, să se susțină proba practică la sediul A.D.P. din str. Mircea Scarlat nr. I.

Liceul Tehnologic Nr. 1 din Alexandria recrutează un administrator financiar/contabil-șef și un muncitor calificat I – electrician. În ceea ce privește condițiile specifice necesare pentru ocuparea funcției de administrator financiar/contrabil șef, candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, să fie cunoscători ai programelor/platformelor de contabilitate (ForexeBug, EduSal Finanțare, org, Expert-Contab), să aibă o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului (contabilitate bugetară) și să fie domiciliați în Alexandria sau localități limitrofe. Cât despre condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească candidații pentru postul de muncitor calificat I – electrician, aceștia trebuie neapărat să posede studii medii, certificate de calificare, autorizație ANRE și să aibă o vechime în specialitate de minimum 5 ani. Pentru ambele posturi, proba scrisă are loc pe 9 august 2021, la ora 09:00.

Primăria Comunei Peretu organizează concurs de recrutare pentru 3 posturi contractuale de conducere/execuție: șef-serviciu, casier și muncitor calificat. Pentru a ocupa funcția de șef-serviciu, candidații trebuie să aibă studii superioare, juridice și vechime în muncă de peste 8 ani, nefiind cazul de o vechime în specialitatea studiilor. Condițiile specifice pentru postul de casier sunt: studii medii și o vechime în specialitate de peste 7 ani, pe când, pentru postul de muncitor calificat, candidații trebuie să aibă studii (SG/SP) și certificate de calificare/absolvire specialitatea (instalator). Proba scrisă pentru recrutare are loc pe 5 august la ora 10:00.

Primăria Comunei Viișoara, județul Teleorman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de bibliotecar, arhivar. Condițiile specifice necesare sunt: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, perfecționări/specializări bibliotecar, arhivar, nefiind nevoie de vechime în specialitate. Așadar, termenul limită de depunere a dosarelor este pe 30 iulie, la ora 16:00, iar, mai apoi, pe 9 august, la ora 10:00, se va susține proba scrisă.

Pentru cei interesați de aceste posturi, mai multe detalii sunt disponibile accesând

http://posturi.gov.ro/judetul/teleorman/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.