Eveniment

Doar astăzi au avut loc trei accidente rutiere în Teleorman

În ultimele 72 de ore, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au intervenit la 71 de cazuri SMURD și 6 accidente cu mijloace tehnice destinate recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat.

Doar astăzi, 19 iulie, au avut loc 3 accidente rutiere, dintre care unul a fost pe DJ 612A, între localitățile Roșiorii de Vede și Drăgănești de Vede, unul pe strada București în municipiul Alexandria, iar unul pe DN 54 în apropierea localității Islaz; evenimentul de lângă Islaz s-a soldat cu decesul unei bătrâne.

Mai mult, reprezentanții ISU Teleorman precizează că accidentele s-au desfășurat în fiecare zi, din 16 iulie până astăzi. Așadar, duminică, pe 18 iulie, un autoturism s-a răsturnat în localitatea Poroschia. Cu o zi înainte, sâmbătă, un alt eveniment rutier s-a produs între o căruță și un autoturism pe raza localității Merenii de Sus, iar, pe 16 iulie, un tractor s-a răsturnat pe raza localității Moșteni.

În ceea ce privește echipajele SMURD, aceștia au intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, acumulându-se în total 71 de cazuri. Așadar, toate aceste evenimente au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.