Social

Doar 85 de locuri de muncă disponibile în această perioadă în Teleorman

În condiţiile în care în judeţul Teleorman rata şomajului a depăşit 9%, numărul şomerilor fiind de peste 15.000, oferta locurilor de muncă vacante este foarte mică în această perioadă. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Teleorman, oferta din acestă perioadă, valabilă până miercuri, 12 septembrie 2012, cuprinde un număr total de 85 de locuri vacante, dintre care mai mult de jumătate sunt în zona Roşiorii de Vede, în timp ce pentru Turnu Măgurele şi Videle nu există niciun loc de muncă vacant. Astfel, 46 de locuri de muncă vacante sunt oferite prin agenţia din Roşiorii de Vede, 29 de posturi prin agenţia din Alexandria şi 10 posturi prin agenţia din Zimnicea.

Ca de regulă, cele mai puţine locuri de muncă disponibile sunt pentru persoanele cu studii superioare. Doar 9 din cele 85 de locuri de muncă disponibile sunt pentru acestă categorie, în domeniul asigurărilor, inginer construcţii civile, desenator tehnic, inginer industria alimentară, inginer electrotehnică, inginer electrotehnist, inginer electrotehnist transporturi, telecomunicaţii. Posturile au adresabilitate persoanelor din Alexandria şi zonele limitrofe.

Tot în Alexandria, mai sunt vacante alte 10 posturi pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, croitorese, şofer categoria B+C, agent de vânzări, manipulant mărfuri.

La Roşiorii de Vede, majoritatea posturilor disponibile sunt în domeniul confecţiilor, iar la Zimnicea toate posturile sunt pentru agenţi de securitate. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.