Economie

Doar 36 de teleormăneni şi-au făcut rezervări în cadrul Programului Rabla

Programul-RablaAproximativ 5.700 de rezervări au fost înregistrate în cadrul programului Rabla din acest an, astfel că, din cele 17.000 de tichete alocate persoanelor fizice, mai sunt disponibile 11.280, informează Ministerul Mediului.

Potrivit MM, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2014, pentru persoane fizice, până luni , 19 mai 2014, în sistemul informatic al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a fost înregistrat un număr de 5.720 de rezervări. Topul judeţelor cu cel mai mare număr de rezervări este condus de Municipiul Bucureşti, cu 1.357 rezervări, urmat de judeţele Argeş şi Constanţa, cu 329, respectiv 280 rezervări. Pe ultimele 3 locuri ale clasamentului se află judeţele Teleorman, Bistriţa Năsăud şi Sălaj cu 36, 20, respectiv 14 rezervări.

Dintre rezervările de până în acest moment, AFM raportează 5.699 de rezervări ale căror date au fost verificate şi validate la Direcţia Regim Permise de Conducere şi înmatriculare a Vehiculelor, o rezervare în curs de verificare şi 20 de rezervări invalidate (din cauza datelor completate greşit sau eronate).

De asemenea, pentru persoanele juridice au fost depuse 302 dosare pentru 1.009 autovehicule, care se află în analiză. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.