Social

Doar 152 de locuri de muncă vacante în această perioadă în Teleorman

locuri-de-muncaMonica DUMITRESCU

Şansele de angajare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pe teritoriul judeţului Teleorman sunt reduse şi în această perioadă. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în evidenţa instituţiei, pentru perioada 27 august-2 septembrie, sunt înregistrate un număr de 152 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 27 agenţi economici, în domeniile  de activitate: industrial, administraţie publică, confecţii textile, construcţii civile, medical, petrolier, vânzări, economic, servicii şi comerţ. Din totalul locurilor de muncă disponibile, 58 sunt pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 52 pentru persoane necalificate şi 42 locuri pentru persoanele cu studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în municipiul Alexandria, unde 20 de agenţi econimici pun la dispoziţie 115 posturi în domeniile: industrial, confecţii textile, administraţie publică, construcţii civile, economic, vânzări, medical, servicii şi comerţ, 37 locuri adresându-se persoanelor cu studii medii şi profesionale, 38 locuri pentru persoane necalificate şi 40 locuri pentru persoane cu studii superioare.

La Roşiori de Vede sunt disponibile 31 locuri de muncă, la 4 agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în domeniile construcţii civile, industrial, confecţii textile. Angajarorii roşioreni solicită pentru aceste posturi 17 persoane cu studii medii şi profesionale şi 14 locuri pentru persoane necalificate.

Mai sunt disponibile 3 locuri de muncă la 2 agenţi economici din Zimnicea în domeniul servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 3 locuri de muncă, la un agent economic din Videle, în domeniul petrolier, un post fiind pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 2 locuri pentru persoane cu studii superioare.

Persoanele interesate de această ofertă dar şi privind măsurile active de ocupare, se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.