Eveniment

Percheziţii DNA în Teleorman. Vizate: Poliţia Rutieră, Serviciul Înmatriculări, procurorul Ovidiu Toma, domiciliile unor persoane fizice

perchezitii2perchezitii3

UPDATE ora 13.00 – Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman ar fi vizat de ancheta DNA în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere, au declarat, miercuri, surse judiciare.

UPDATE – Mai mulţi lucrători ai Poliţiei Rutiere Teleorman au fost, deja, duşi la Bucureşti, la sediul DNA pentru declaraţii

În jurul orei 11.00, la DNA au fost duşi zece poliţişti din Teleorman în vederea audierilor, urmând ca la finalul percheziţiilor alte câteva persoane să fie duse la Bucureşti pentru audieri. Cercetările vizează, se pare, fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere.

 

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziții în 11 locații situate în județul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar de fapte de corupție comise în 2015. “Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015. În 18 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cursul zilei de 18 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Printe unităţile verificate sunt sediul Politiei Rutiere din judet, cel al Serviciului public comunitar inmatriculari permise si o unitate de parchet.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

2 Comments

  1. Etnia conteaza mai putin, important e ca, in urma cu ceva ani, a fost facut scapat in urma unui dosar de trafic de influenta…

  2. tiganul ala de la primarie care face toate aranjamentele la puscarie cu el!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.