Sport

DJST Teleorman a organizat Cupa Speranţelor la tir cu arcul!

tir 1Sâmbăta trecută, pe terenul sintetic din faţa Sălii Polivalente din Alexandria s-a desfăşurat Cupa Speranţelor la tir cu arcul, competiţie inedită la nivel local, organizată de Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret. Iniţiativa organizării acestei competiţii a venit ca urmare a programării unei etape de campionat naţional în această disciplină în Teleorman, iar clubul gazdă, CS Atac Roşiorii de Vede, condus de Liviu Nanu, a găsit înţelegere şi sprijin la DJST Teleorman. “Pentru noi, ca şi club, este o şansă să promovăm acest sport  şi să-l popularizăm în Alexandria, unde ne gândim chiar să deschidem o secţie. Important este că am văzut interes din partea concurenţilor şi preocupare din partea Direcţiei judeţene”, a spus Liviu Nanu, cel care se poate spune că este omul care menţine “în viaţă” unul din sporturile deosebit de spectaculoase, cum este tir cu arcul.

De asemenea, directorul DJST Teleorman, Elena Vlad, s-a arătat mulţumită de numărul destul de mare de concurenţi înscrişi la primul concurs de tir cu arcul, declarând faptul că “Direcţia pentru Sport şi Tineret susţine asemenea discipline sportive, chiar dacă nu există tradiţie în judeţ, este îmbucurător că există interes şi sper ca un sport spectaculos, cum este tir cu arcul, să se dezvolte în judeţul nostru”.

“Cupa Speranţelor” la tir cu arcul a reunit la start câţiva concurenţi, la concursul open, dar au fost prezente şi câteva cluburi din ţară, care au ţinut să participe la prima competiţie desfăşurată la Alexandria.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.