Sport

DJ Sport şi Tineret Teleorman face clasamentele!

De circa două săptămâni de zile, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Teleorman se primesc rezultatele sportivilor, antrenorilor şi cluburilor pentru centralizearea şi întocmirea clasamentelor de final de an. Deşi DJST Teleorman a avut şi în 2012 o activitate foarte discretă din punct de vedere al implicării sale, în special la sportul de performanţă – a fost şi an electoral, iar activitatea aceasta, în general, se pare că a fost considerată mai importantă de oamenii din Teleorman – acum, pe final de an se munceşte ceva mai mult. Ca de fiecare dată, structura subordonată ANST va întocmi clasamentele de final de sezon şi nu este exclus ca directorul Constantin Berechet, împreună cu aparatul propriu, să păstreze aceleaşi criterii de întocmire a ierarhiilor; adică sporturile olimpice şi neolimpice incluse în acelaşi clasament, astfel încât ulterior să se audă din nou voci care să conteste acest lucru!

Că a fost un an 2012 mai modest decât alţii pentru DJ Sport şi Tineret este evident, dar de această situaţie nu este nimeni de vină, ci doar cei de acolo. Un efect al acestei situaţii îl constituie întocmirea clasamentului de către Primăria Alexandria separat de cel al Direcţiei, deşi această instituţie era, de fiecare dată, întrebată despre ierarhiile sale.  De asemenea, în vară, când s-a desfăşurat turneul final al Cupei “Teleormanul”, acele concursuri sportive, extrafotbalistice, n-au mai fost organizate deoarece DJ Sport şi Tineret a absentat, adică a stat acasă.

Dar acum centralizează rezultatele sportivilor şi va întocmi clasamentele, în urma cărora sigur vor fi mulţumiţi (cei de pe podium) şi supăraţi (ceilalţi).

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.