Social

Distribuirea tabletelor pentru elevi s-a încheiat în 23 de judeţe şi în Bucureşti/ În Teleorman au ajuns peste 6.000 de dispozitive electronice

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că a fost finalizată procedura de distribuire a tabletelor pentru elevi în 23 de judeţe, între care și Teleorman, şi în municipiul Bucureşti.

„Până acum, s-a livrat, în total, un număr de 199.473 de tablete”, a anunțat Monica Anisie, într-o postare pe pagina de pe o rețea de socializare.

Potrivit sursei citate, a fost finalizat procesul de livrare a tabletelor în judeţele Argeş, Mureş, Ilfov, Braşov, Prahova, Harghita, Sibiu, Teleorman, Dâmboviţa, Alba, Covasna, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu, Neamţ, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu-Mare, Cluj, Sălaj, Botoşani, Bacău, precum şi în municipiul Bucureşti.

„Până acum, s-a livrat, în total, un număr de 199.473 de tablete, luând în considerare şi procentele din judeţele în care livrarea continuă, conform datelor prezentate în grafică”, a scris Monica Anisie.

În județul Teleorman, 6.010 tablete, din cele achiziționate de Guvern, au ajuns miercuri, 4 noiembrie, iar o parte dintre acestea au fost repartizate unităților școlare în prezența ministrului Educației, Monica Anisie.

Tabletele au venit conectate la internet, pentru o perioadă de doi ani de zile, iar elevii care frecventează unitățile școlare din județ și care nu dispun de dispozitive electronice, mare parte a acestora din mediul rural, pot astfel să continue procesul educațional odată cu trecerea cursurilor în online.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.