Politic

Discuţii între Liviu Dragnea şi Liviu Neagu pentru susţinerea lui Ponta

Liviu-NeaguIoan DUMITRESCU

Secretarul general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, teleormăneanul Liviu Neagu, a mers miercuri la sediul Partidului Social Democrat, unde a avut discuţii cu preşedintele executiv al PSD, Liviu Nicolae Dragnea pe tema susţinerii prezidenţiabilului Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Nicolae Dragnea doreşte şi speră să obţină în turul doi al prezidenţialelor sprijinul electoratului PP-DD.

„Am avut o discuţie nu foarte lungă cu domnul Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, şi ne-am uitat împreună pe localităţile unde PP-DD a avut un scor important şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali şi cu preşedinţii lor de filiale, pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PP-DD”, a declarat social-democratul Liviu Nicolae Dragnea.

De altfel, social-democraţii încearcă pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale să obţină un sprijin cât mai larg din partea cât mai multor formaţiuni politice, privind peste gard la formaţiunile politice de dreapta care vor ca la al doilea tur de scrutin pentru prezidenţiale să se coalizeze sprijinindu-l pe preşedintele liberalilor Klaus Werner Iohannis. Nu trebuie uitat nici faptul că, cel puţin în Teleorman, de unde vin şi Liviu Dragnea şi Liviu Neagu, a existat un protocol de parteneriat între PSD şi PP-DD, unii dintre oamenii lui Dan Diaconescu ocupând funcţii publice în administraţia publică locală, precum Lucian Iotu, viceprimar al municipiului Alexandria.

Liviu Dragnea speră ca electoratul lui Dan Diaconescu să-l sprijine în turul doi pe Victor Ponta: „E vorba despre un segment important din populaţia României pe care noi vrem să îl convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm opţiunea iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte şi pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care şi le puseseră în Dan Diaconescu. Mi-ar fi greu să cred că PPDD îl va susţine pe Klaus Iohannis”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.