Eveniment

Directorul Finanţelor Publice din Teleorman, Lefterie Comănescu, a ieşit la pensie

Începând de luni, 27 august, Lefterie Comănescu, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, iese la pensie, după mai bine de 25 de ani de activitate în finanţele publice.

Este cel mai longeviv director general al Direcţiei Finanţelor Publice Teleorman transformată, în ultimii 5 ani, în Administraţia Finanţelor Publice Teleorman din Regionala Ploieşti. A avut, în tot acest timp, şi câteva întreruperi (aşa-zise politice), fiind detaşat, tot în funcţia de director, în alte judeţe, mult mai mari şi mai complexe decât Teleormanul, respectiv: Timiş, Neamţ şi Galaţi, câte 6 luni.

Toate acestea însă nu l-au „impresionat” şi a continuat să-şi desfăşoare activitatea la conducerea Direcţiei Teleorman după încheierea perioadelor de detaşare. În toţi cei 25 de ani, nu numai că şi-a îndeplinit toate atribuţiunile de serviciu din fişa postului, dar a avut şi o relaţie foarte bună cu toţi contribuabilii, fiind, de altfel, mult apreciat şi respectat de aceştia, atât în Teleorman, cât şi în judeţele unde a fost trimis pentru perioade scurte de timp. Rezultatele obţinute, an de an, la conducerea Direcţiei Financiare au fost printre cele mai bune, situându-se între judeţele din prima parte a clasamentelor întocmite în acest sens.

Se retrage acum la pensie, fără să-şi reproşeze ceva din activitatea desfăşurată de-a lungul timpului,ieşind acum la pensie în An de Centenar, care, dincolo de semnificaţia lui istorică, va rămâne sigur şi în memoria lui ca unul din cele mai însemnate evenimente ale vieţii sale. (Gh. Paraschiv)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.