Eveniment

Directorii bolnavi…

Se desfăşoară, în aceste zile acţiunea de înlocuire a directorilor de deconcentrate puşi de “vechiul regim PDL”, cu cei ai noii forţe politice, respectiv, “regimul USL”.

Numai că, în teritoriu s-au găsit situaţii destul de dificil de rezolvat. Pe de o parte, cîţiva dintre pedelişti au dat concurs şi nu mai pot fi schimbaţi decît la expirarea termenului de 2 sau 4 ani. Pe de altă parte, în speranţa unor vremuri mai bune, respectiv, revenirea la putere a PDL, după alegerile parlamentare din decembrie, cîţiva directori s-au îmbolnăvit subit, aşa cum s-a întîmplat cu Marian Sărdan, de la Agenţia de Mediu, sau Constantin Berechet de la Direcţia de Sport. În ambele cazuri, prefectul judeţului a dispus formarea unor comisii de specialitate pentru a controla cît sînt de reale asemenea cazuri. Oricum, este un “truc” ieftin, folosit şi cu alte prilejuri de către alte partide, dar care s-a dovedit, a fi fără succes.

De asemenea, o situaţie destul de ciudată este la Direcţia Agricolă, al cărei director, pedelistul Gh. Nistor, a fost detaşat la Sălaj, unde s-a şi prezentat la post, dar la Teleorman, unde trebuia să vină Costică Neaţă din Vrancea, acesta s-a îmbolnăvit şi a intrat într-un concendiu medical de peste o lună de zile. Şi, sigur, mai sînt asemenea situaţii. Dar degeaba, USL nu renunţă…

(Gh.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.