Eveniment

Direcția de Sănătate Publică face angajări fără concurs

Direcția de Sănătate Publică Teleorman primește dosare de angajare, pe o perioada determinată de șase luni, pentru 13 posturi, dintre care cinci posturi de medici (două în specialitatea epidemiologie, un post în specialitatea medicină de familie, un post în specialitatea medicină de laborator, un post în specialitatea igienă); un post de biolog, un post de chimist și alte șase posturi de asistenți medicali (trei posturi asistenti generaliști/igienă în sănătate publică și trei posturi asistenți de laborator). Angajările se fac fără concurs, în conformitate cu prevederile Decretului 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, iar în situația în care se depun mai multe dosare decât numărul de posturi, comitetul director al D.S.P. Teleorman are dreptul de a selecta dosarele depuse, în conformitate cu prevederile legale, transmit reprezentanții instituției.

Pentru a putea candida pe unul dintre cele 13 posturi, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale, printre care, să aibă cetațenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; să cunoască bine limba română, scris și vorbit; să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Candidații pot trimite dosarele în format electronic până joi, 23 aprilie, prin e-mail, în format pdf, pe adresa: runostr@dsptr.ro, iar la subiectul mesajului se va scrie  „dosar concurs medic/asistent/biolog/biochimist” și numele persoanei.

Dosarul trebuie să conțină o serie de documente; persoanele interesate pot găsi detali pe pagina de internet a instituției, la adresa https://www.dsptr.ro/anunt-6/ .

În ceea ce privește criteriile de selecție, se va avea în vedere îndeplinirea condițiilor de studii și vechime; vor avea întâietate candidații care au experiență în domeniul sanitar; se ține cont de competențele/specializarile deținute, cele din domeniul medical fiind prioritare; un avantaj în constituie aactivitate de voluntariat.

Selecția dosarelor depuse va avea loc vineri, 24 aprilie, anunță reprezentanții DSP Teleorman, rezultatul selecției urmând să fie afișat pe site-ul instituției (dsptr.ro), luni, 27 aprilie. Pentru relații suplimentare, persoanele interesate pot suna la 0247.311.221 – int.26.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.