Eveniment

Diplome pentru voluntarii care au participat la cele două maratoane ale vaccinării

Vicepreședintele Consiliului Județean, Raluca Fedeleș, și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au oferit, vineri, diplome voluntarilor care au participat la Maratonul Vaccinării organizat, în perioada 14-16 mai, și la Maratonul Rapelului, organizat la finalul săptămânii trecute, la Sala Polivalentă din Alexandria.

“Zeci de medici, asistenți, paramedici, pompieri și #VOLUNTARI și-au unit forțele într-o acțiune plină de speranță, cu încrederea că împreună vor reuși să oprească pandemia, derulând #MARATONUL_VACCINĂRII și #MARATONUL_RAPELULUI.

Astăzi, la Centrul de Pregătire a Pompierilor din municipiul Alexandria, doamna OANA RALUCA FEDELEȘ, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman și comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență au oferit diplome tuturor celor implicați, în semn de apreciere pentru efortul depus și modul în care au ales să împărtășeasc  valorile voluntariatului în cadrul comunității din care fac parte.

Vă mulțumim dragi colegi, pompieri și voluntari, pentru că prin implicare și responsabilitate dăruiți semenilor exemple demne de urmat!”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.