Eveniment

Dintre cele opt centre de carantină din județ, trei sunt la Alexandria/ În municipiul reședință de județ încă două centre sunt pregătite să preia carantinați

La nivelul județului, sunt funcționale, în prezent, opt centre de carantină, dintre care două la Turnu Măgurele, unul la Zimnicea, unul la Roșiorii de Vede, unul la Drăgănești Vlașca și alte trei la nivelul municipiului Alexandria. Cea mai recentă informare a Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că, duminică la prânz, 352 de persoane erau carantinate în cele opt centre din județ.

La nivelul municipiului Alexandria au fost instituite cinci centre de carantină cu o capacitate totală de 386 de locuri, dintre acestea două fiind spații puse la dispoziție de operatori economici. Trei sunt deja funcționale, în timp ce alte două sunt pregătite să preia persoane întoarse din zone roșii, în cazul în care va fi nevoie.

Potrivit unei informări a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Alexandria, cele cinci centre de carantină instituționalizată de la nivelul municipiului reședință de județ sunt: etajul 3 din clădirea Centrului Rezidenfial pentru persoane fără adăpost, cu o capacitate de 48 de locuri, etajele 2 si 3 din cadrul Căminului pentru elevi al Licelului Tehnologic nr.1 Alexandria, cu o capacitate de 80 de locuri,  Motel-Restaurant MARA cu o capacitate de 118 de locuri, căminul studențesc al Universității Valahia din Târgoviște cu un număr de 54 de locuri și Hotel Parc Alexandria cu o capacitate de 86 locuri (ultimele două nu sunt, deocamdată, funcționale).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.