Sport

Dinamic Kids Videle a câștigat Cupa Teleormanul Ediția 48

De departe cea mai spectaculoasă ediție a Cupei Teleormanul, a fost câștigată în premieră de o echipă din Videle, Dinamic Kids. Trei dintre partidele turneului final s-au încheiat după executarea loviturilor de departajare, ceea ce a crescut suspansul în tribunele cochetului stadion din Bragadiru.

Sâmbăta, 17 iulie, a fost ziua semifinalelor în care s-au înregistrat rezultatele:

Dinamic Kids Videle – CS Vârtoape 4-3 după lovituri de departajare

Voința 2017 Saelele – Avântul Bragadiru 2-0 (0-0)

Duminică, 18 iulie, a fost ziua finalelor. Finala mică, cea pentru locurile 3-4, a adus față în față gazdele de la Avântul în compania celor de la Vârtoape. După expirarea timpului regulamentar scorul a fost 1-1. Au urmat loviturile din punctul de la 11 m. După goluri și ratări spectaculoase, Avântul Bragadiru a câștigat cu 8-7, reușind clasarea pe locul 3. Mult așteptata finală pentru locurile 1-2,  a opus pe mult mai titrate Voința Saelele, în compania debutante Dinamic Kids Videle, echipă formată din mulți juniori. Dar iată cele două garnituri: Voința: M. Selea – M. Stoian (P. Scoret), A. Foamete, A. Cazacu, M. Dima, D. Sindie, C. Ghebaura, I. Cristian (L. Neacsu), V. Miu, C. Gheldiu, D. Marmalichi. Antrenor Ion Enache. Dinamic Kids: F. Cristea – V. Badanoiu, B. Pitigoi, G. Cristea, M. Zamfir, C. Burlacu (F. Cojocaru), C. Pistol, R. Gutea, D. Dinca (A. Ciobanu), L. Tabarana, P. Claudiu (L. Minca). Antrenor Iulian Burcea. După timpul regulamentar de 90 min, scorul a fost egal 2-2 (2-0). Ce a urmat, a fost un adevărat spectacol. Goluri spectaculoase, ratări incredibile, parade ale celor doi portari, toate constituind deliciul celor peste 400 de spectator prezenți. În final, s-au impus cei din Videle cu scorul general de 8-7, intrând astfel în posesia trofeului de câștigătoare a ediției 48, a Cupei Teleormanul. A urmat festivitatea de premiere, oficiată de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, cel care a și asigurat partea financiară importantă a acestei competiții, și anume, locul 4 – 1.500 lei, locul 3 – 2.000 lei, locul 2 – 3.000 lei și locul 1 – 4.000 lei. Premiul de Fair-play, în sumă de 1.500 lei a fost asigurat de firma Alysia Consulting Videle a fraților Mircea și Cristian Nicodim, și a fost decernat echipei Avântul Bragadiru, de către prof. Viorel Nicolescu, observatory federal. O mențiune special se cuvine pentru organizarea excelentă a turneului, din partea Primăriei Bragadiru, cu implicarea directă a primarului Cristian Chisac.

Organizatorul competiției, Asociația Județeană de Fotbal, mulțumește, pe această cale, senatorului PNL Eugen Pîrvulescu, care a contribuit decisiv la acordarea premiilor, precum și firmelor Alysia Consulting Videle și Alexandrion (director marketing Valentin Popescu), aceasta din urmă a oferit un echipament complet echipei clasate pe locul 1.

La final, cei implicați au oferit câteva opinii. Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, cel care a contribuit cu suma de 10.500 lei, oferind premiile pentru cele patru locuri, -a spus: “Am răspuns cu mare plăcere solicitării organizatorilor de a ajuta financiar. Mărturisesc că am rămas surprins neplăcut de faptul că, după 20 de ani de colaborare, conducerea Consiliului Județean, mai precis președintele instituției Adrian Gâdea, nu a mai dorit să ofere bani pentru premii, mai ales că suma este una modica. Promit, pe această cale, că anul viitor voi tripla suma, și voi dona pentru premii suma de 30.000 lei. De astăzi, fotbalul județean are în mine un susținător din toate punctele de vedere, moral, dar și material. O asemenea competiție, cu o asemenea tradiție, și interesul de care se bucură în rândul echipelor din județ, nu numai că nu are voie să dispară, ea trebuie consolidată, sprijinită să devină și mai atractivă. Ceea ce am văzut astăzi la Bragadiru, m-a impresionat, de la organizare până la meciurile în sine. A fost un adevărat spectacol fotbalistic, cu toate ingredientele care plac publicului. Îl felicit, de asemenea, pe primarul Cristi Chisac, pentru organizarea ireproșabilă a turneului”.

Primarul comunei Bragadiru, Cristian Chisac, a declarat, la rândul său: “Mă bucur pentru faptul că, iată, un turneu final al “Cupei Teleormanul”, a venit și în comuna noastră. Cred că oaspeții noștri din cele două zile, au rămas cu o imagine bună a ceea ce înseamnă pasiunea pentru fotbal la Bragadiru. Ne-am străduit să fim la înălțime ca organizare, iar cât privește partea fotbalistică, locul 3 reflectă capacitatea echipei noastre, în acest moment. Au fost două zile de fotbal bun, de calitate, apreciat de publicul nostru, destul de numeros”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.