Politic

Din zvonistica teleormăneană…

… se spune că este posibil ca la sfârşitul acestei săptămâni să se instaleze subprefectul de Teleorman pe postul rămas vacant după avansarea fostului subprefect Carmen Daniela Dan pe fotoliul de prefect de Teleorman. Sunt, în acest sens, multe zvonuri, dar se pare că cel mai „credibil” s-ar putea să fie cel care se referă la HU IAN HOI, pe care, aşa cum se spune, vicepremierul Liviu Dragnea proaspăt sosit dintr-o lungă şi fructuoasa vizită în China, îl va „instala” în urma unei hotărâri a Guvernului Ponta… Un subprefect de împrumut apărut în urma unei declaraţii a vicepremierului făcută la conferinţa de presă de la Alexandria, când a spus că subprefectul va fi numit peste 2-3 săptămâni, dupa vizită în China. Mai este însă şi un alt zvon. Se spune că subprefectul va fi unul tânăr, după modelul de la alegerile parlamentare cu încrederea acordată actualei deputate Cătălina Ştefănescu, ea, se spune, fiind, deja bine cotată în rândul tinerilor social-democraţi.

… în şedinţa sa de joi, Consiliul Judeţean Teleorman îşi va completa structura de conducere cu vicepreşedintele pe care nu-l avea până acum. PSD-ul, căruia îi revine postul îl va propune, aşa cum a declarat vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele PSD Teleorman, pe consilierul Nicolae Zavera, care sigur va fi şi votat, dată fiind majoritatea pe care PSD cu PNL o deţine în Consiliul Judeţean. Numai că şi aici mai este ceva. PNL plus PDL plus PP-DD şi alţi consilieri fac o majoritate care poate răsturna propunerea PSD şi poate chiar să propună un consilier din rândul lor pentru postul de vicepreşedinte şi care chiar să şi fie votat… Este interesant de văzut ce se va întâmpla… (Gh.P.)

2 Comments

  1. Aveti imaginatie bogata ,dar nu se va intampla niciodata ca ALMAJANU si ai lui PNL-isti de soi sa plece din usa macelariei….Ce importanta au ceilalti romani din judet,ei sant buni la vot si pacaliti sa voteze orice cu bani si pachete.apoi PATRU ANI ajutoare sociale, stiti cat reprezinta ajutoarele sociale din bugetul local ?

  2. Ionel Uzina

    Agentiile si institutiile deconcentrate din judete sunt conduse in proportie de 75% de reprezentanti ai PNL,initial numiti si ulterior participand la niste „facaturi” de concursuri.In timpul campaniilor de alegeri locale si parlamentare sub sigla USL,acesti sefi de deconcentrate sustinuti de PNL au stat la „cutie”,in timp ce colegii lor de alianta, pesedistii au dus tot greul campaniilor. Acum nu se dau la o parte,ca deh……au concursuri castigate ! Adica la Centru in Opozitie si in judete la Putere ! Peste putin timp psd-istii sunt chemati din nou „sub arme” pentru triumful PSD-ului ! Frumos,dar si interesant ! Adica,…este frumos ?! Eu zic asa: pixurile jos domnilor directori sustinuti de PNL,participati activ la urmatoarele campanii electorale,nu va mai cramponati de niste concursuri”aranjate”,nu mai spuneti ca sunteti ultrapregatiti si ultraperformanti,ca ca voi nu e nimeni,etc. !Hai la munca „de jos”! Castigati si…meritati !Altfel…..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.