Eveniment

Din neatenţia mamei, un copil de patru ani a ajuns în stare gravă la spital

accidentUn copil în vârstă de 4 ani a fost călcat de o maşină din cauza neatenţiei mamei. Aceasta l-a lăsat pe cel mic nesupravegheat în timp ce se deplasau pe trotuar pe strada Av. Alexandru Colfescu. Neatenţia mamei s-a transformat rapid într-un accident rutier, care putea să-l coste viaţa pe copilul de numai patru ani, care a fost lovit de o maşină, în urma impactului copilul suferind un traumastim cranio-cerebral, o fractură la piciorul stâng şi mai multe leziuni faciale.

Astfel, luni după-amiază, în jurul orelor 15.00, în localitatea Alexandria, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane, respectiv a unui copil de patru ani.

Potrivit anchetatorilor, în urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că numitul G. Marian, din Alexandria, în timp ce conducea autoturismul marca “Fiat”, pe strada Av. Alexandru Colfescu, a acroşat un pieton, pe M. A., de 4 ani, din comuna Nanov, care, nesupravegheat de mama sa, s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nemarcat şi nesemnalizat corespunzător.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, unde i s-a stabilit diagnosticul “traumatism cranio-cerebral acut închis, fractură femur stâng şi escoriaţii faciale”. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.