Politic

Din lipsă de cvorum, ședința Consiliului Județean Teleorman nu s-a putut ține / Discuțiile pe buget se reiau săptămâna viitoare

Ședința extraordinară pe care Consiliul Județan Teleorman a convocat-o vineri, 3 februarie, și în care ar fi trebuit redezbătut bugetul județului, s-a finalizat înainte de a începe. Numărul total al consilierilor locali care s-au prezentat la ședință a fost de 12, consecință a faptului că Partidul Național Liberal a luat decizia de a nu se prezenta la întrunire.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Raluca Fedeleș, a fost prezentă și a explicat de ce consilierii liberali au decis să nu participe la ședință: unul din motive a fost faptul că liberalii nu au fost consultați cu privire la data și ora convocării ședinței, iar celălalt are legătură cu amendamentele pe care PNL le pregătește, prin consultări și cu specialiști din alte consilii județene, care au reușit să implementeze cu succes proiecte pentru obiective de investiții de dezvoltare. Totodată, Raluca Fedeleș a anunțat că joi, 9 februarie, ministrul Investițiilor, Marcel Boloș, va fi prezent în Alexandria, urmând ca vineri, PNL să convoace o nouă ședință de consiliu în cadrul căreia liberalii își vor prezenta amendamentele.

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, a susținut și el o conferință de presă în cadrul căreia a declarat că nu se va împotrivi niciunuia dintre proiectele ce au la bază dezvoltarea județului Teleorman, atâta timp cât acestea vor respecta normele legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.