Politic

Din culisele ședințelor PNL / Costel Barbu vrea să-l bată pe Petre Pârvu… în alegeri

După ce au traversat o perioadă destul de tumultoasă, liberalii teleormăneni par să reintre pe un făgaș mai liniștit sau cel puțin așa au dat impresia după recenta preluare a conducerii filialei județene de către Daniel Constantin. Mesajul transmis de către noul președinte interimar, dar și de către membrii de partid din județ este unul comun: sunt conștienți de provocările electorale din acest an și sunt hotărâți să pună umărul la reechilibrarea partidului.

Astfel că, la prima întâlnire a BPJ-ului cu noul președinte de filială s-au făcut și primele angajamente de candidaturi la alegerile locale, ce ar putea avea loc chiar peste câteva luni, în iunie, dacă se va hotărî comasarea tururilor de scrutin europarlamentare cu cele locale. Deputatul Costel Barbu și-a anunțat colegii că intenționează să candideze pentru funcția de primar al orașului Zimnicea, acolo unde, după cum se cunoaște, “domnește” de mult timp pesedistul Petre Pârvu. Dacă despre contracandidații pe care i-a avut până acum Petre Pârvu se poate spune că nu au crezut nici ei în șansele proprii de câștig, în cazul lui Costel Barbu mulți ar garanta că este un contracandidat redutabil, cu posibiliăți reale de a schimba culoarea guvernării locale zimnicene. Asta doar dacă luăm în calcul faptul că, după cum îi e felul lui Costel Barbu, nu s-ar arunca de bună voie într-o bătălie în care n-ar considera că are șanse să fie învingător.

One Comment

  1. Faceti o bursa a pariurilor,.eu merg pe mana lui Parvu.Pina nu se schimba legislatia nu-l vor schimba pe Petre Parvu.Doua mandate si gata altfel cei ce au prins gustul puterii greu mai pot fi schimbati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.