Eveniment

Din cauza vremii nefavorabile, spectacolul de Moş Nicolae se va desfăşura în Casa de Cultură

la la bandMonica DUMITRESCU

Programat iniţial pe scena amplasată pe platoul de la Finanţe, spectacolul organizat de Primăria Alexandria sub genericul “În aşteptarea lui Moş Nicolae” se va desfăşura în incinta Casei de Cultură. Organizatorii au luat această decizie pe ultima sută de metri din pricina vremii nefavorabile. Data şi ora au rămas aceleaşi, astfel că astăzi, 5 decembrie 2014, începând cu ora 16.00, copiii din Alexandria însoţiţi de părinţi sau bunici sunt aşteptaţi la spectacolul ce le este dedicat. Primăria municipiului Alexandria a pregătit o serie de manifestări care cuprinde concursuri, jocuri şi surprize pentru aceştia.

Spectacolul dedicat copiilor alexăndreni de municipalitate va cuprinde recitaluri ale unor vedete naţionale îndrăgite: Marian Râlea şi Teatrul Naţional pentru Copii, La La Band şi Ciro de Luca.

De asemenea, pe scena Casei de Cultură din Alexandria vor evolua şi artişti locali: Octavian Broşteanu, Ştefania Cristea, Alex Gabriel Bondar, Evelina Crăciun, Denisa Opriş, Grupul de copii al Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, Trupa de Dans a Palatului Copiilor – Magic Girls şi trupa de dans modern Romfra.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.