Sport

Din cauza numărului mic de echipe înscrise, Cupa Teleormanul s-a amânat cu o săptămână

Aşa cum se anunţase iniţial, ediţia 2016 a Cupei Teleormanul la fotbal trebuia să debuteze sâmbătă, 2 iulie, odată cu prima etapă a grupelor. Până atunci, echipele erau aşteptate să depună cererea de înscriere şi taxa de participoare, în sumă de 100 lei, însă până marţi, 28 iunie, se înscriseseră oficial (cu documente depuse) doar şapte echipe. Din acest motiv, dar şi din cauza programului care permite desfăşurarea fără probleme a competiţiei, AJF Teleorman a decis să amâne cu o săptămână debutul competiţiei fotbalistice Cupa Teleormanul. “Trebuie să recunoaştem că în acest an echipele s-au înscris mai greu pentru Cupa Teleormanul, dar şi timpul ne permitem să amânăm cu o săptămână startul competiţiei. Avem înscrise şapte-opt echipe, mai sunt şi altele care au confirmat că vor veni, dar încă nu au depus cererile de participare, în mod cert vom găsi 16 echipe şi vom desfăşura competiţia începând cu data de 9 iulie”, a punctat preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan.

Cele şapte echipe înscrise până ieri, 28 iunie, la Cupa Teleormanul 2016 sunt următoarele: Ajax Botoroaga, Progresul Nenciuleşti, Metalul Peretu, Astra Plosca, Rapid Buzescu, Unirea Ţigăneşti, Viitorul Săceni.

În 2015, Cupa Teleormanul a început în data de 5 iulie, când s-au jucat primele meciuri din grupă, au fost la start 20 de echipe (împărţite în patru grupe), iar turneul final disputat la Brânceni, a avut loc în zilele de 15/16 august; ediţia a 43-a (de anul trecut) a fost câştigată de Dunărea Zimnicea, care a învins după loviturile de departajare pe Unirea Brânceni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.