Eveniment

Din cauza lucrărilor de mentenanță, emiterea rovinietelor și peajelor prin SMS ar putea fi întreruptă astăzi, între orele 17.00 și 20.00

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că astăzi, în intervalul orar 17.00 – 20.00, emiterea rivinietelor și peajelor prin SMS ar putea fi întreruptă.

“Lucrările de mentenanță pot afecta emiterea rovinietelor și peajelor prin SMS, prin intermediul portalului Erovinieta.ro și a aplicației mobile eTarife.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale că vineri, 11.08.2023, în intervalul orar 17:00 – 20:00, urmare a unor lucrări de mentenanță și întretinere a unor echipamente tehnice cu care sistemul de emitere roviniete/peaje este interconectat, există posibilitatea ca emiterea prin intermediul SMS prin intermediul portalului Erovinieta.ro și a aplicației mobile eTarife să fie afectată.

Astfel, pentru evitarea aplicării unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale au obligația de a achita rovinietele și peajele prin intermediul celorlaltor modalități puse la dispoziție de către CNAIR prin distribuitorii autorizați”, a transmis CNAIR.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.