Social

Din cauza gerului, vacanţa de iarnă a fost prelungită şi în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Autorităţile din Teleorman au luat decizia amânării începerii cursurilor în învăţământul preuniversitar cu cel puţin o zi, din cauza gerului năpraznic prognozat pentru începutul acestei săptămâni. Astfel, toate unităţile de învăţământ din Teleorman vor rămâne închise luni, 9 ianuarie, autorităţile urmând să decidă, în funcţie de evoluţia vremii, dacă vor fi deschise începând de marţi, 10 ianuarie.

“Ca urmare a fenomenelor meteorologice prognozate – Cod Galben de ger, în cadrul CJSU s-a luat hotărârea suspendării cursurilor la toate unitaţile de învăţământ din judeţ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Potrivit prognozei ANM, pentru ziua de luni, 9 ianuarie, sunt anunţate -25 de grade în judeţ.

“Din cauza condiţiilor meteo prognozate, se suspendă cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Teleorman. Decizia s-a luat la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Cursurile vor fi sistate luni în toate şcolile din judeţ din cauza gerului”, a confirmat Valeria Gherghe, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Aceasta a mai spus că a luat legătura cu toţi directorii unităţilor de învăţământ pentru a se asigura că va fi asigurată căldura în toate sălile de clasă, în cazul în care cursurile vor fi reluate marţi, 10 ianuarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.